• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

Babagan awake dhewe

Qingdao HAOZEMAN Machinery Co., Ltd locates ing kutha Qingdao Province Shandong; kang wis merk "HAOZEMAN" lan "laminate" lan perawatan lumahing Produsèn machinery profesional kanggo macem-macem bahan hiasan ing Furnitur, construction, etc. We musataken ing nggoleki lan ngembangaken teknologi liyane anteng lan sistem operasi luwih gampang. We saiki ora mung bisa gawé mesin standar, nanging uga dirancang mesin patut pelanggan.

Supaya adoh, produk kita saiki ing pabrik panggenan ing luwih saka 40 negara lan wilayah Eropah, Amerika, Afrika, Timur Tengah lan Kidul lan Asia Tenggara, lan sapiturute

bisnis kita wis kabentuk telung seri: laminasi, bungkusan, nransfer.



WhatsApp Online Chat !