• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-300 PUR Hot Nyawiji Robot Arm Wrapping Machine

Short Description:

Iku cocok kanggo laminasi ing PVC, aluminium, WPC profil ABS jendhela. Glueing teknologi kanthi nyawiji panas lan reaktif Amérika Nordson sistem daubing panas adhesives nyawiji (PUR)

mesin kalebu otomatis Feed materi lan prima jas, deteksi cahya, profil wis panas, pindho rollers film dipakani, otomatis film bebarengan loro rollers, kesalahan otomatis bener lan lim lan jas film protèktif.


Informasi Technical

Tags Product

HZM600 Machine Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

jembaré bungkusan 5 ~ 300mm
Max. dhuwur bungkusan 100mm
kacepetan bungkusan 0~ 6 0m / min
daya Driving 1.5KW
bobot peralatan 2500Kg

 daya peralatan

15KW

 

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !