• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-300C Machine bungkusan

Short Description:

mesin dilengkapi karo bledug resik otomatis, nutupi piranti agen karemenan, profile piranti preheating, otomatis piranti cukur syuting piranti nglindhungi film etc

nutupi otomatis agen karemenan piranti lan piranti deteksi floresen sing Milih


Informasi Technical

Tags Product

Machine HZM600 Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

jembaré bungkusan efektif 5~ 300mm
Max. dhuwur bungkusan 125mm
kacepetan bungkusan 0~ 50m / min
daya Driving 2.2KW
bobot peralatan 3000KG

 

 

 

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !