• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

Tentang Kami

Qingdao HAOZEMAN mesin Co., Ltd locates di kota Qingdao Propinsi Shandong; nu boga dua merek "HAOZEMAN" jeung "LAMINATE" na nyaeta perlakuan permukaan produsén mesin profésional pikeun sagala rupa bahan hiasan di jati, konstruksi, jsb Urang konsentrasi dina nalungtik sarta ngembang téhnologi beuki ajeg sarta sistem operasi gampang. Urang ayeuna teu ukur bisa ngahasilkeun mesin baku, tapi ogé dirancang mesin sasuai konsumén.

Sajauh, produk urang nampilkeun di pabrik lokasina di leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon Eropa, Amerika, Afrika, Wétan Tengah sarta Kidul jeung Asia Wétan, jsb

bisnis urang geus terstruktur tilu seri: lamination, wrapping, mindahkeun.



WhatsApp Online Chat !