• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-300 PUR Hot ngalembereh Robot Arm wrapping Mesin

Pondok Description:

Ieu cocog pikeun lamination on PVC, aluminium, WPC sarta profil ABS jandela. Glueing téhnologi ku cara maké ngalembereh panas tur réaktif Amérika Nordson Sistim daubing panas elém ngalembereh (PUR)

mesin diwangun ku otomatis eupan bahan sarta Prima jaket, beungeut lampu fluoresensi, profil pre-panas, ganda rollers pilem dahar, otomatis pilem joint jeung dua rollers, kasalahan otomatis bener jeung lem na jaket pilem pelindung.


Émbaran teknis

Tags produk

HZM600 Mesin Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

lebar wrapping 5 ~ 300mm
Max. jangkungna wrapping 100mm
speed wrapping 0~ 6 0m / mnt
kakuatan nyetir 1.5KW
beurat alat 2500Kg

 kakuatan alat

15KW

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !