• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-300C Mesin wrapping

Pondok Description:

mesin geus dilengkepan lebu cleaner otomatis, palapis alat ngajén pangirut, keureutan alat preheating, otomatis alat cukur syuting alat mayungan pilem jsb

palapis otomatis agén pangirut alat jeung alat deteksi fluorescence nu selektif


Émbaran teknis

Tags produk

Mesin HZM600 Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

lebar wrapping éféktif 5~ 300mm
Max. jangkungna wrapping 125mm
speed wrapping 0~ 50m / mnt
kakuatan nyetir 2.2KW
beurat alat 3000KG

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !