• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-1300 Door Board Mindhah Machine

Short Description:

mesin digunakake kanggo nggawe lumahing nransfer ing PVC lawang Papan, WPC kabinèt lawang lan Papan MDF. Desain nransfer ing Wallboard wis diadopsi suhu dhuwur nransfer. Iku dadi piranti dedusting, profil piranti wis panas, pindho roller nransfer lan ausschieber.

Mesin iki preformance stabil, operasi dhuwur tliti, lan bagean tombol adopts werni meneng driving.It dianggo karo dhuwur tliti pamindahan, tampilan intuisi, Jerman tabung panas Heraeus, Amerika Dowcorning karet roller.


Informasi Technical

Tags Product

Machine HZM600 Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

ukuran 12000 * 1500 * 1900mm
voltase sumber 380V50Hz
Total daya 26Kw
daya panas 15Kw
Driving powe 3Kw
Mindhah widt 50mm
Mindhah dhuwur 50mm
kacepetan Mindhah 0-25m / min
Machine bobot: (sawise diinget) 5000KG

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !