• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM- 1300 panas nyawiji lan solvent Papan laminator

Short Description:

mesin digunakake kanggo kayu Kripik laminating, film PVC, CPL lan sheet hiasan ing windowsill, Papan PVC, Papan MDF, WPC foaming Papan, alloy Papan, T-gaya lawang .Ing mesin iki diadopsi panas nyawiji lan solvent, kang bisa ketemu syarat beda. mesin bisa laminate ing bidang saka Papan lan sisih profil karo fungsi nglereni otomatis. Engine utama dilengkapi sistem nutupi USA Norson VD200.

mesin dilengkapi karo bledug resik otomatis, nutupi piranti agen karemenan, profile piranti preheating, piranti cukur otomatis, piranti film tension kontrol cerdas, pakaryan damel film piranti film pangayoman etc.


Informasi Technical

Tags Product

Machine HZM600 Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

ukuran 6200 * 2200 * 2300mm
voltase sumber 380V50Hz
Total daya 40KW
daya panas 32KW
daya Driving 3.7KW
Bobot saka laminating 50-1300mm
Inggilipun laminating 100mm
Kacepetan laminating  0-15m / min
Bobot mesin (sawise paket) 6000KG

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !