• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-1300 Solvent Wrapping Machine

Short Description:

mesin iki ditrapake kanggo perawatan lumahing profil Papan, bungkusan foil ing sills jendhela, Panel lawang, Papan umpluk. Iku dispenses lim polyurethane, sistem nutupi migunakake proses ngeruk. 

Ing operasi on-line bisa temen maujud lan baris produksi extruded.

Ana rong jinis mesin-daya lan lemes.

mesin dumadi saka sistem otomatis dipakani, nutupi sepisanan, piranti lim cukur otomatis lan piranti film pangayoman, etc. 

mesin adopts Siemens kontrol frekuensi, sistem kontrol suhu Omron, cacing pindah drive, Jerman Schneider kurang tekanan ware elektrik, piranti layar tutul ing Inggris lan Rusian. (minangka panyuwunan)


Informasi Technical

Tags Product

Machine HZM600 Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

Power supply 380V 50HZ
Total daya 26 KW
daya Driving 3,7 KW
jembaré bungkusan 80-1300mm
dhuwur bungkusan

125mm

kacepetan bungkusan

0-20m / min

 

 

125mm


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !