• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-PUR1300 Wrapping Machine

Short Description:

mesin digunakake kanggo laminating Kripik kayu, film PVC, CPL lan sheet hiasan ing sill jendhela. Papan PVC MDF Papan, WPC foaming Papan, Papan alloy, T gaya lawang. mesin dilengkapi karo nutupi PUR ngirim kang wareg karo syarat beda saka pelanggan. mesin bisa laminate ing bidang saka Papan lan sisih Papan lan sisih profil karo fungsi nglereni otomatis. Engine utama dilengkapi sistem nutupi USA Norson VD200.


Informasi Technical

Tags Product

Machine HZM600 Hot Nyawiji Wrapping

 

Machine Pambuka:

imension L6000 × W1700 / 2000 × H2000mm
arah saka tengen ngiwa
jembaré bungkusan efektif 1300mm
Max. dhuwur bungkusan 80mm
kacepetan bungkusan 0 ~ 30m / min
Heating Power 20.4Kw
 daya Driving  3.7kw
Total daya 25kw

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !