• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-1300 Door Board Mindahkeun Mesin

Pondok Description:

mesin geus dipaké pikeun nyieun permukaan mindahkeun dina PVC panto dewan, WPC kabinét panto na dewan MDF. Desain mindahkeun on wallboard ieu diadopsi suhu luhur mindahkeun. Ieu constitutes sahiji alat dedusting, profil alat pre-panas, ganda roller mindahkeun sarta ausschieber.

mesin geus preformance stabil, operasi precision tinggi, sarta bagian konci adopts bola screw driving.It jalan kalawan precision tinggi kapindahan, tampilan intuitif, Jerman tube pemanasan Heraeus, Amérika Dowcorning karét roller.


Émbaran teknis

Tags produk

Mesin HZM600 Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

ukuran 12000 * 1500 * 1900mm
tegangan suplai 380V50Hz
total kakuatan 26Kw
kakuatan panas 15Kw
nyetir powe 3Kw
mindahkeun widt 50mm
mindahkeun jangkungna 50mm
speed mindahkeun 0-25m / mnt
Mesin beurat: (sanggeus packing) 5000KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !