• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM- 1300 panas ngalembereh tur pangleyur dewan laminator

Pondok Description:

mesin dipaké pikeun chip kai laminating, pilem PVC, CPL na lambar hiasan sejenna dina windowsill, dewan PVC, dewan MDF, WPC foaming dewan, alloy dewan, T-gaya panto mesin .The ieu diadopsi panas ngalembereh tur pangleyur, nu bisa minuhan syarat béda. mesin bisa laminate dina pesawat dewan jeung samping tina profil sareng fungsi motong otomatis. Mesin utama dilengkepan Sistim palapis AS Norson VD200.

mesin geus dilengkepan lebu cleaner otomatis, palapis alat ngajén pangirut, keureutan alat preheating, alat cukur otomatis, alat pilem tegangan kontrol calakan, syuting alat pilem panyalindungan jeung sajabana


Émbaran teknis

Tags produk

Mesin HZM600 Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

ukuran 6200 * 2200 * 2300mm
tegangan suplai 380V50Hz
total kakuatan 40KW
kakuatan pemanasan 32KW
kakuatan nyetir 3.7KW
Beurat laminating 50-1300mm
Jangkungna laminating 100mm
Laju laminating  0-15m / mnt
Beurat mesin (sanggeus pakét) 6000KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !