• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-1300 pangleyur wrapping Mesin

Pondok Description:

mesin Ieu lumaku pikeun pengobatan permukaan profil dewan, wrapping foil on Sills jandela, panels panto, dewan busa. Ieu dispenses lem polyurethane, sistem palapis migunakeun manner scratch. 

Operasi dina garis bisa kabiruyungan na garis produksi extruded.

Aya dua rupa mesin-kakuatan sarta kakuatanana.

mesin diwangun ku sistem otomatis dahar, palapis Primer, alat lem cukur otomatis tur alat pilem panyalindungan, jsb 

mesin adopts Siemens kontrol frekuensi, sistem kadali hawa Omron, kunang gear drive, Jérman Schneider-tekanan low Ware listrik, alat layar toél dina basa Inggris sarta Rusia. (sakumaha pamundut)


Émbaran teknis

Tags produk

Mesin HZM600 Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

Sasayogian tanaga 380V 50HZ
total kakuatan 26 KW
kakuatan nyetir 3,7 KW
lebar wrapping 80-1300mm
jangkungna wrapping

125mm

speed wrapping

0-20m / mnt

 

 

125mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !