• so01
  • so02
  • so03
  • so04
  • so05
  • so06

HZM-PUR1300 wrapping Mesin

Pondok Description:

mesin dipaké pikeun laminating chip kai, pilem PVC, CPL na lambar hiasan sejenna dina jandela sill. dewan PVC MDF dewan, WPC foaming dewan, dewan alloy, T gaya panto. mesin geus dilengkepan palapis PUR nganterkeun nu puas sareng syarat béda ti nasabah. mesin bisa laminate dina pesawat dewan jeung samping dewan jeung samping tina profil sareng fungsi motong otomatis. Mesin utama dilengkepan Sistim palapis AS Norson VD200.


Émbaran teknis

Tags produk

Mesin HZM600 Hot ngalembereh wrapping

 

Mesin Perkenalan:

imension L6000 × W1700 / 2000 × H2000mm
tuju ti katuhu ka kenca
lebar wrapping éféktif 1300mm
Max. jangkungna wrapping 80mm
speed wrapping 0 ~ 30m / mnt
pemanasan daya 20.4Kw
 kakuatan nyetir  3.7kw
total kakuatan 25kw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !